Muzikanten

Ronan Kernoa, afkomstig uit Rouen, komt al zeer vroeg in contact met de oude muziek en specialiseert zich hierin. Na zijn studies in Parijs vervolgt hij zijn opleiding aan het Koninklijk Conservatorium Brussel in de klas van Alain Gervreau waar hij in 2009 een Master in de Muziek voor barokcello behaalt met grote onderscheiding. Hij wordt regelmatig uitgenodigd als continuospeler om deel te nemen aan producties van verschillende Belgische en buitenlandse ensembles zoals La Petite Bande, Bach Concentus, Les Muffatti, Les Agremens, Il Gardellino, Il Fondamento, Anima Eterna, Le Parlement de Musique, Akademia… onder leiding van o.a. Jos Van Immerseel, Marcel Ponseele , Peter Van Heyghen, Gabriel Garrido, Barthold en Sigiswald Kuijken… Met deze ensembles maakte hij veschillende opnames voor o.a. Sony Classical, Vivarte, K 617, Ricercar, Accent, Avanti Classic, Challenge Records, Ramé…

Ronan is leraar barokcello en viola da gamba aan het IMEP te Namen en aan het Stedelijk Conservatorium Mechelen.

Annelies Decock studeerde moderne viool aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen, waar zij afstudeerde in de klas van Johannes Leertouwer. Na deze opleiding trok zij naar het Canadese Vancouver om haar studies verder te zetten bij Marc Destrubé, die haar zowel moderne viool als barokviool onderwees aan de University of British Columbia. Daar behaalde ze in 2004 een Master’s Degree.
Terug in België werd zij in september 2004 student van Sigiswald Kuijken aan het Koninklijk Conservatorium Brussel, waar ze in 2007 een Master barokviool behaalde.
Annelies Decock is sindsdien een veelgevraagde muzikante in orkesten en ensembles zoals La Petite Bande, Ricercar Consort, Bach Concentus, Anima Eterna, Il Gardellino, Huelgas Ensemble…

Annelies is lerares barokviool aan het Stedelijk Conservatorium Brugge.

Dimos de Beun studeerde af in de klas van Bart Coen aan het Koninklijk Conservatorium te Brussel met de grootste onderscheiding. Hij studeerde klavecimbel bij Herman Stinders en Ewald Demeyere aan de conservatoria van Brussel en Antwerpen. Voorts volgde hij orgel bij Ignace Michiels en Joris Verdin te Brugge en Antwerpen en werkte orkestdirectie af in Brussel.

Hij ontving in 2006 de prestigieuze onderscheiding “Ingeborg Köberle” als veelbelovende student en voor bijzonder verdienstelijke prestaties in het Koninklijk Conservatorium te Brussel.

Als blokfluitist en continuospeler is hij in de freelancerwereld een veelgevraagde gast en werkte reeds met gerenommeerde ensembles zoals o.a. La Petite Bande, Ricercar Consort, Huelgas Ensemble, Ex Tempore, Vlaams Radio Koor, Collegium Vocale Gent, B’Rock, Ensemble Phoenix Munich, Rosas, Currende, Akademie für Alte Musik Berlin, Il Gardellino, Zefiro Torna e.a. Daarbij heeft hij bijdrage geleverd aan tv- producties en cd-opnamen.

Dimos is momenteel leraar blokfluit en samenspel aan de Academie Waregem en Blankenberge en begeleider aan de Academie van Brugge en Blankenberge.

Al vroeg interesseerde Sien Huybrechts zich voor de traverso. Zij volgt haar muzikale studies aan het Lemmensinstituut en nadien aan het Koninklijk Conservatorium Brussel in de klas van Barthold Kuijken en Frank Theuns, waar zij in juni 2008 afstudeerde met grote onderscheiding.
Sien maakt regelmatig deel uit van verschillende ensembles zoals B’Rock, La Petite Bande, Les Talens Lyrique, Il Gardellino, Mannheimer Hofkapelle,… met deze ensembles maakte zij opnames voor de labels Accent, Ricercar, Challenge Classics…

Sien is lerares traverso aan het Conservatorium Leuven en het Stedelijk Conservatorium Mechelen.

AbbA